Grilleztem már idén is, mint minden nyáron, általában rácsra vagy tárcsára pakoltuk a húsokat, de most sikerült beújítani, az elkészítésben volt a másság.
Bepácoljuk a húst, olajba és fűszerekbe, hagyjuk legalább egy rövid kirándulás idejéig bent, azaz 2-3 órát. Majd jöjjön az újdonság, hisz eddig minden a megszokott módon történt. Fogjunk egy jó hosszú alufóliát és halmozzuk egymásra a következő hozzávalókat: alulra szalonna (jó zsíros, hogy ne tapadjon a fóliához), karikára vágott burgonya, hagyma karikák (lila és vörös is), paradicsom karika és paprika majd jöhet a jó előre bepácolt hús szeletünk és a végére szintén karikára vágott krumpli megy. Most egy kis kézügyességgel feltekerjük, csak szét ne csússzon szét a kis csomagunk. Majd a vacsora megóvása érdekében még egy fóliába becsomagoljuk. Ha van elég csomagunk, akkor feltehetjük a parázsló szenes grill fölé, rácsra.
Grillezés Szilvásváradon
2011.08.12. 11:04 nikicske
Szólj hozzá!
Címkék: grill csirkemell
A bejegyzés trackback címe:
https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr553148102
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.