2015-ben a Gourmet fesztivál május 21-24 között kerül megrendezésre a Millenárison. Az idei évben a paprikás csirke lesz a főszereplő.
Ebben az évben is felsorakoznak majd a legkiválóbb fővárosi és vidéki éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztrovilág más jeles képviselői. A nemzetközi konyha is megjelenik a Gourmet kínálatában. Az éttermi kiállítókon túl - a magyarok mellett külföldi sztárséfek is főznek majd a színpadon. A fesztiválon street food kategóriában kulináris újdonságként jelenik meg a grillezés és a barbecue. Az idei Gourmet-n megkóstolhatjuk a januárban megrendezett Bocuse d’Or magyar standján nagy sikert arató hazai éttermek öt fogásos menüjét.
Én már kíváncsian várom, hogy az idén a Rosenstein étterem, a Borkonyha és a többiek mivel rukkolnak elő. Egy bizto:s nem fogunk unatkozni idén se! :)