Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Nyalásra fel!

2016.09.05. 13:39 nikicske

 

Egy kicsit beragadt ez a poszt, de azt hiszem egy jó fagylalt mindig jöhet! Nem ? :)

A nyáron esküvői ruhapróba utánra időzítettem a Damniczki cukrász manufaktúra látogatásom. Jobb a tutira menni, nehogy az a gombóc tegyen be! :)

A Damniczki cukrászdáról azt kell tudni, hogy nem új, már 1992 óta léteznek és indulnak is fagylalt versenyeken. Annyi a turpisság az egészben, hogy eddig csak Székesfehérváron voltak elérhetők, de mivel rengeteg budapesti vendégük van, így a kedvükért -na meg persze azok kedvéért akik még nem jutottak el- most könnyebben megtehetik! Budapest Hercegprímás utca 17.!

48 féle hideg desszerttel kényeztethetjük magunkat, ugyanis két hűtőpult van: az egyikben sorbetek sorokaznak a másikban tej alapú fagylaltok. Természetesen a csoki - vanilia is van de emelett rengeteg különlegesség is megtalálható, mint kapros uborka, a bazsalikomos cékla vagy - az idén az Év Fagylaltja versenyen ezüst érmet nyert - gyömbéres maláta.

 

20160628_162755.jpg

A fagylaltok termelői tejből, saját befőzésű gyümölcsökből, minőségi alapanyagokból készülnek. Nem használnak semmilyen kiegészítő anyagot, se festék, se habosító, se aroma nincs az általuk készített termékekben.

 

20160628_162749.jpg

20160628_162800.jpg

20160628_152815.jpg

20160628_161253.jpg

Gyertek és próbáljátok ki!

Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra

1051 Budapest, Hercegprímás u. 17

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest ajánló pisztácia fagyi gasztronómia desszert

A bejegyzés trackback címe:

https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr5411678413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása