Egy kicsit beragadt ez a poszt, de azt hiszem egy jó fagylalt mindig jöhet! Nem ? :)
A nyáron esküvői ruhapróba utánra időzítettem a Damniczki cukrász manufaktúra látogatásom. Jobb a tutira menni, nehogy az a gombóc tegyen be! :)
A Damniczki cukrászdáról azt kell tudni, hogy nem új, már 1992 óta léteznek és indulnak is fagylalt versenyeken. Annyi a turpisság az egészben, hogy eddig csak Székesfehérváron voltak elérhetők, de mivel rengeteg budapesti vendégük van, így a kedvükért -na meg persze azok kedvéért akik még nem jutottak el- most könnyebben megtehetik! Budapest Hercegprímás utca 17.!
48 féle hideg desszerttel kényeztethetjük magunkat, ugyanis két hűtőpult van: az egyikben sorbetek sorokaznak a másikban tej alapú fagylaltok. Természetesen a csoki - vanilia is van de emelett rengeteg különlegesség is megtalálható, mint kapros uborka, a bazsalikomos cékla vagy - az idén az Év Fagylaltja versenyen ezüst érmet nyert - gyömbéres maláta.
A fagylaltok termelői tejből, saját befőzésű gyümölcsökből, minőségi alapanyagokból készülnek. Nem használnak semmilyen kiegészítő anyagot, se festék, se habosító, se aroma nincs az általuk készített termékekben.
Gyertek és próbáljátok ki!
Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra
1051 Budapest, Hercegprímás u. 17