Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Bor, mámor...Bénye!

2011.08.09. 00:30 nikicske

Idén harmadjára kerül megrendézre  a Bor, mámor … Bénye fesztivál, Erdőbényén. Pár hete jártunk Encsen, akkor már a közel voltunk Erdőbényéhez, most olybár fest, el is jutunk.
Három napos rendezvény, ahol sok magyar borász mutatja be borait és persze kóstolót is tartanak. Éhezni sem kell, hiszen gasztrofronton Hegyalja legjobb éttermeit hívták meg a fesztiválra, akik közül ketten a top 100-as listán is szerepelnek. Megkóstolhatjuk a helyi ételeket és vásárolhatunk kézműves termékeket is. A rendezvény ideje alatt juhsajt és kecskesajt, no meg juhtúró kóstoló és vásár vár minden látogatót.
Ellátogathatunk a helyi kádármúzeumba, utána felkereshetjük Hotyek Attila kádárt és bortermelőt, aki megmutatja hogyan is készül el a hordó, kóstolhatjuk a borait is. Szerintem egy izgalmas és igen sok féle programmal kecsegető a fesztivál, gyertek és nézzetek el! A további programokról itt tudtok tájékozódni.

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál bor

A bejegyzés trackback címe:

https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr523135664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása