Hazaértünk a vidéki vakációból és összedobtam egy gyors és könnyű vacsorát abból, ami itthon maradt.
4 szelet karaj
fél kg gomba
1 csomag füstölt sajtkrém
1 dl tejszín
1 db póréhagyma
só, bors, fűszerpaprika
A karajszeleteket kikloffolom, sóval, borssal és fűszerpaprikával fűszerezem, majd félreteszem egy kis időre. Felkarikázom a hagymát míg a húsok pihennek, megpucolom a gombát és nagy darabokra vágom, majd két kanál olajon megpirítom őket. Hozzáadom a füstölt sajt krémet és a tejszínt, összeforralom és borsozom, hagyom pár percig forrni és elzárom.
Köretnek lehet rizst, bulgurt főzni. Nálunk rengeteg tészta volt, én tésztát főztem ki hozzá. Végül pedig 1-2 kanál olajat hevítek egy serpenyőbe, megszórom a húsokat liszttel majd megpirítom.
A tálalásnál a húsra és a köretre elosztom a tejszínes-füstöltsajtos-gombás szószt.