Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Egy csepp afgán konyha - Harem Étterem

2011.10.26. 20:13 nikicske

A Facebookon lógtam mikor jött egy új hír: étterem megnyitó, VIP zártkörű buli, jó kaják holnap este itt és itt. Írtam a tulajdonosnak, hogy akkor én is mennék +1 fővel. “Sok szeretettel vár” - jött a gyors reakció.Időm sem volt utánanézni mire is számítsak…

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló étterem afgán harem


Vörösbor és marha közös barátsága

2011.10.24. 11:34 nikicske

A marha (jó) hétvége alkalmával készült pár marhaság. Lássuk a marhapörköltet:50 dkg marhalábszárfél üveg jó minőségű vörösbor 2 fej vöröshagymafűszerpaprika, só, bors 1-1,5 dl marhahús alapléMiután megtisztítottam a lábszárat a feleslegesnek ítélt részeiről (é.:…

Szólj hozzá!

Címkék: pörkölt marha főétel


süti beállítások módosítása