Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Submarine Station

2011.07.19. 08:09 nikicske

Régebben ajánlottátok itt a blogon, kipróbáltuk. Nem a belváros, de megéri kijönni, már csak a közelben található Vári fagyizó miatt is. Péntek, 6 óra, 16. kerület.

Mikor  megérkezünk egy kisebb baráti társaság fogyasztott a teraszon. A terasz nem túl nagy, ámbár pont elég, mivel a terasz a belső tértől nincs teljesen szeparálva. Mi kint ültünk le és kértünk két limonádét. Étlapon sok minden megtalálható, sőt, van 3 fogásos menü, ami 2490Ft és 20 féle ételből kombinálhatunk! Párom innen választott egy jókai babgulyást és rántott sajtot. Én kértem egy hideg szilvalevest mandulás túrógombóccal és vadalmás őzragut házi burgonyafánkkal. A jókai nagyon zamatos volt, annyira volt sűrű amennyire kellett, hozzá csípős paprikakarika: csillagos ötös. A hideg szilvalevesben a túrógombóc íze sajnos kicsit megfakult, egy  fel vaníliarúd belsejét elbírta volna az a gombóc. A leves többi része nagyon ízletes volt.

Míg vártuk a főételeket kezdtek érkezni  mások is.
Megérkeztek! A menüs rántott sajt tele sajttal, nem cseleztek. Ízléses tálalás, a majonéz is nagyon finom, eddig egy helyen ettem ilyen jó rántott sajtot, itthon. :)
A vadalmás őzragú valami fenomenális, kellemes gyümcsös íz, sűrű szaftos őz, nem túl erőteljes, pont így jó. A házifánk receptet meg kell szereznem, zseniális!

Ajánlom a helyet, bár nem az olcsó étterem, viszont ha valaki csak menüt fogyaszt, akkor már kedvezőbb árfekvés. A parkolni az étterem mellett lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr553074283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása