Gasztrobloggerként úgy éreztem ide be kell, hogy térjek. Kis cukrászdának nem nevezném, sikerült zárásra odaérnünk, meg kellett küzdeni a Sachert és Eszterházy szeletért. Érdekesség, hogy 1965-ig pereskedett a Hotel Sacher és a Demel cukrászda, mert azonos néven árulták a Sacher tortát. A Demel féle Sacher torta más. Csokispiskóta és a tetején sárgabaracklekvár majd csokoládé bevonat. A hagyományos és a Hotel Sacher félének is a piskóta közepén található a lekvár.
Kicsit féltem, mikor megláttam, hogy tömör piskóta, gondoltam vattát fogok köpni olyan száraz lesz, de nem így történt, egyáltalán nem volt száraz. Tökéletes! Itthon ki is fogom próbálni ezt az elkészítési módot.
Az Eszterházy szeletből sose ettem ilyen finomat még. Tejszínkrém és dió rétegeződik egymás után, a tetején a cukormáz, egyáltalán nem volt gej. Életem egyik legdrágább süteményei voltak (cirka 2000 Ft), de ízben mindenképp megérte.