Szombat reggel a Budaörsi halpiacnál gyülekeztünk, kicsit álmosan, nyúzottan, de lelkesen. Várt ránk a 10 fokos Manipulációs terem, ahol már elő volt készítve két nagy doboznyi hal.
Palotás Péter a Budaörsi Halpiac atyja, nekiesett a doboznak és előkapott nekünk egy méretes lazacot, majd kezébe vette a célszerszámot és tessék:
Miútán végeztünk a lazaccal, előkerültek a nyelvhalak és a lepényhalak. Közben még recepteket is halottunk, megtudtuk, hogy a serpenyő ott kezdődik amit csak két kézzel tudunk megemelni! Minden halnál elhangzott előbb utóbb, hogy sütés előtt alaposan szárazra töröljük úgy kezdünk neki a sütögetésnek!
A végén előkerültek a rák félék is.
További képek a Facebook oldalon láthatók!
Ajánlom, minden hal kedvelőnek, hogy a Budaörsi Halpiacra látogasson el!