Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Neked terem

2013.02.28. 15:56 nikicske

Frappáns névválasztás! Engem jópár hónapja izgat már, hogy mit is terem.Sose mertem rendelni, féltem, hogy nem olyan minőség lesz, mint amit magam válogatok össze a piacon és az is zavart kicsit, hogy heti doboz van, amit ők állítanak össze. Igaz, lehet variálni, de valahogy…

2 komment · 1 trackback

Címkék: ajánló gasztronómia zöldsége


Steak kurzus a Villa Escaban

2013.02.28. 13:22 nikicske

Végre eljött a nap, mikor Vikivel steak kurzusra mentünk.Mindig rabul ejt a hatalmas konyha, mikor belépek egy ilyen modern lakásétterembe, most sem volt ez másképp. Csak ábrándozok, hogy mikor lesz egy hasonló vagy legalább fele akkora konyhám. Az ábrándozás után a pultra kerültek…

1 komment

Címkék: ajánló tanfolyam étel gasztronómia steak lakásétterem


Együnk ezüstöt tavasszal!

2013.02.25. 18:46 nikicske

Most, hogy itt a tavasz lassan, minden nagy divatcég kijött a tavaszi kollekciókkal, éttermek új étlapokkal hívogatnak, a chocoMe is megmutatja a tavaszi kollekcióját! Az ezüst egészségre gyakorolt jótékony hatását már az ókorban élő görögök is felismerték: széleskörű,…

2 komment · 1 trackback

Címkék: ajánló csokoládé gasztronómia ezüst desszert chocoME


Budaörsi halpiac látogatás - Palotás Péter bemutató

2013.02.25. 14:03 nikicske

Szombat reggel a Budaörsi halpiacnál gyülekeztünk, kicsit álmosan, nyúzottan, de lelkesen. Várt ránk a 10 fokos Manipulációs terem, ahol már elő volt készítve két nagy doboznyi hal. Palotás Péter a Budaörsi Halpiac atyja, nekiesett a doboznak és előkapott nekünk egy…

4 komment

Címkék: ajánló gasztro hal gasztronómia halpiac gasztrowerk


süti beállítások módosítása