Szerda délután elkezdődött a gasztrowerk! Elsőre egyből Szentendrére mentünk. Kiskorom óta szeretem Szentendrét köszönhető ez annak is, hogy kiskoromban itt volt éttermünk a Bogdányi út elején és minden hétvégén kint voltam apukámmal.
Erm's Burgerbistro felső emelétén vagyunk, a Konyhaszigetek főzőműhelybe, ahová azért jöttünk, hogy a macaron készítést sajátítsunk el. Az est házigazdája Módos Anikó volt. Tőle megtudtuk a macaron készítés csínját-bínyját!
Én sok újdonságot nem hallottam az este folyamán, hiszen már jártam macaron készítő tanfolyamon.
De a macaronokon kívül kaptunk nagyon finom csokoládékat, az Éden Édességek boltja tulajdonosától, Pelle Csillától.
Kóstoltunk szárított kakaóbabot, pörkölt kakaóbabot, kakaóbab töretet, madagaszkári étcsokoládét három féle borssal ízesítve, 55% maya gold narancsos-szerecsendiós biocsokoládét és egy friss málnás trüffelt. Kaptunk még egy finom forró csokoládét, miközben Csillától megtudtuk a kakaóbab útját a csokoládéig.
Volt rejtvény, kvízkérdesek és már az első alkalommal sokat nevettünk.
Következő alkalommal a Budaörsi halpiacra látogatunk el.
Gyere és csatlakozz a Facebook oldalra, ahol több kép is van az eseményről!