Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

GesztTeszt a Budai Gesztenyésben

2012.05.07. 19:33 nikicske

Múlt héten azon szerencsés emberek egyike lehettem, akiket kisorsoltak tesztelőnek a Budai Gesztenyés étteremben. Mire nem jó a facebook?! :)
Bárki jelentkezhet emailen, le kell írni miért is jelentkezel és akár a következő héten Téged is kisorolhatnak, hogy elsőként kóstold meg a tavaszi ajánlatukat. Nagyon szimpatikus kezdeményezésnek tartom.
Mindenki elmondja vagy leírja a véleményét vacsora közben és még lehet meg is fogadják, volt már rá példa!
Végéhez közeledik a medvehagyma szezon, de sosem lehet belőle elég, így most még egy kis medvehagymával és készülnek és karalábéval készülnek.
Rettentő jókat ettünk, hat fogás volt, betekintettünk a konyhába és jókat beszélgettünk.
Nem vagyok egy nagy karalábés, sőt sosem ettem meg, oldalra kipiszkáltam. :) Itt viszont, hogy több fogásban is visszaköszönt, megkóstoltam  - és egyáltalán nem is olyan rossz!!

Az est menüje:
 

Pácolt lazac medvehagymás sajtkrémmel és salátával

Magyaros karalábéleves daragaluskával

Csibegombócok tejszínes karalábéval, jázmin rizzsel

Rozé kacsamell parajos-medvehagymás polentával

Cigánypecsenye medvehagymás-burgonyás tésztával

Csokitorta kávéfagyival


Ittunk finom borokat és kaptunk Némethy Lászlótól -aki az étterem séfje- házi hurkát mustárhabbal. Rá kellett jönnöm, nagyon finom a mustárhab.
Az ételekről és a véleményeinket a GesztTeszt oldalon olvashatjátok vagy ki is próbálhatjátok a finom ételeket az étteremben!

Képek itt.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr564494735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása