Az internet tele osztrákosnál osztrákosabb címmel ellátott receptekkel. Elkezdetem kutatni és Facebookon is kértem segítséget (onnan kaptam is két receptet, amit még mostanában ki fogok próbálni). Az interneten van darás és lisztes verzió, egyikben a cukrot az elején kell hozzáadni, a másikban a végén (hogy rákaramelizálódjon), sőt találtam még mascarpones receptet is. Teljes a kétségbeesés.
Úgy döntöttem, inkább németül keresek recepteket. Találtam is egyet, az austria.info oldalán, ami elég megnyerő volt. A tökéletesség kedvéért osztrák lisztet használtam, a recept itt.
Ti hogy ismeritek a császármorzsát?
Az autentikus osztrák Kaiserschmarren, azaz a Császármorzsa
2011.08.19. 08:34 nikicske
Szólj hozzá!
Címkék: császár desszert
A bejegyzés trackback címe:
https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr973164251
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.