Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Amikor egy köszönöm kevés

2016.09.06. 07:36 nikicske

Sosem felejtem el az idei nyarat, 07.07. egy csodás nap az életemben, az eskövőm napja. Nem mondhatnám, hogy kislány korom óta erre készültem, de az utóbbi 2-3 évben nagyon tudatosan nyitott szemmel figyeltem az esküvős posztokat és gyűjtögettem az információkat.

 

Így volt biztos az év elején a helyszín, a dekoráció és a desszert.

 

2012-ben az első SVÉT alkalmából látogattunk el a Rosinante fogadóba és szerettünk bele vagy ő ragadott magával a lényeg a lényeg, hogy én eldöntöttem hogy ha lesz valaha esküvőm akkor ez egy nagyon jó helyszín lenne.  

Teltek az évek, és a Gourmet fesztiválokon mindig jobbnál jobb fogásokkal rukkoltak elő, amik egyre jobban mélyítették bennem hogy jó választás lesz egy esküvőre.

Tavaly amikor mennyasszony lettem, egyből írtam is nekik és elkezdődött egy csodálatos készülődés. Mintha az ember álmodna, minden egyes személyes látogatásnál, maximális kedvesség, udvariasság fogadott és mindig úgy váltunk el, hogy tudtam minden rendben lesz és a legjobb választás volt.

Eljött a  nagy nap és minden flottul működött, finom ételek ( a húsleves ohhh Istenem.. :) ) tökéletes kiszolgálás, még hajnalban is az utolsó italokat is mosolyogva kaptuk meg ( a vendégeink a  mai napig emlegetik). Egyszerűen maximális csillagos ötös a Rosinante minden egyes dolgozójának, amit tőlük kaptunk hihetetlen és többet nem is kívánhatnánk!!

 

niki_roland-4429.jpg

 

És hogy a gasztronómia részről is essen pár szó, a menünk kicsit klasszikus, kicsit laza.

 

Padlizsánkrém és zöldfűszeres túrókrém

Újházy tyúkhúsleves

Grill húsok, zöldségek és saláta

Rétes variációk (tökös-mákos, túrós, almás)

Erdélyi töltött káposzta

 

Desszertjeinkről Barabás Kata gondoskodott, aki  már 2-3 éve készíti a születésnapi tortám, így maximálisan biztos voltam hogy tökéletes lesz minden, így is volt. :) Köszönjük !

niki_roland-4018.jpg

niki_roland-4025.jpg

niki_roland-4016.jpg

 

Nem utolsó sorban pedig a dekoráció ami számomra ugyanolyan fontos volt, mint a helyszín. Köszönöm  Emesének a Natural Wedding Dekor tulajdonosának, a csodálatos álom meghívót, és dekorciót.

Az origo.hu-n jelent meg pár kép a dekorációról, ime

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro étterem gasztronómia rosinante

A bejegyzés trackback címe:

https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr4211680399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása