Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

A vékony pizza nyomában

2012.01.06. 12:25 nikicske

Valahol régen egy újságban találtam egy egyszerű pizza receptet, kipróbáltam és nagyon jól sikerült. Mármint nyilván nem hasonlítható össze egy JÓ olasz pizzával, de tény ami tény, az akkori tudásomnak megfelelően egy remek pizzát hoztam össze! :) Sajnos az a recept már…

4 komment

Címkék: ajánló olasz étterem pizza


Vargabéles

2012.01.04. 18:21 nikicske

Valamikor tavaly év végén láttam kiírva egy táblára: Vargabéles. Siettem, nem tudtam bemenni, de azóta mindig eszembe jut, de jó is volna enni egy kis vargabélest. Ennek ellenére csak tegnap este sikerült ennek az ügynek a végére járni.500 gr túró2 kanál púpos porcukor 2…

1 komment

Címkék: túró desszert


süti beállítások módosítása