Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Boldog Névnapot Attilák

2013.01.08. 16:11 nikicske

Ez egy Attila torta dédi receptfüzetéből. Igaz, tegnap volt Attila nap, de hátha még nem késő! :) Most minden anyaghányadot hagytam ahogy volt, csak két apró változást csináltam: egyik, hogy mandrainhéjat reszeltem a csokoládés krémbe (most nagyon élem) a másik, hogy nem lett…

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: étel csokoládé gasztronómia desszert dédi


A legjobb magyar desszertes könyv

2013.01.07. 10:01 nikicske

Szerintem tényleg az egyik legjobb, ami a kezem közé került! Nem kell a mennyiségekkkel és az idővel variálni, minden úgy történik ahogy azt a könyvben megírták.A könyv melyről szó van az a Varga Gábor - Desszert szerelem Sütni bárki tud. Ha szeretsz sütni, biztos rengeteg…

5 komment

Címkék: teszt ajánló könyv gasztronómia desszert


süti beállítások módosítása