Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Foodpanda

2013.05.27. 16:39 nikicske

Egy új online ételrendelős oldal,a Foodpanda, melyen rengeteg új és már megszokott cég között válogathatunk. Az oldal nagyon vidám és egyszerű kezelni. Az oldal első megnyitásánál felugrik az ablak és kéri, hogy osszam meg a tartózkodási helyem - nálam majdnem pontosan eltalálták.

Foodpanda_nyitó.jpg

A regisztráció kb 1-2 percet vesz igénybe, utána már válogathatunk is az étteremek közül, amelyekben nincs hiány.

Gyorsan kiválasztottunk Rolandnak egy hamburgert az egyik Burgerezőből, majd leokéztuk.

Pár perc múlva kaptam egy e-mailt és egy sms-t is, hogy az étterem visszaigazolta a rendelésem és már készítik is, kb 50 perc és itt van.

mobil.jpg

Rettentő jó, hogy az étterem igazolja vissza és nem egy általános idő van megadva! Majd jött a várakozás.:) Az oldalon a jobb felső sarokban visszatekinthető mikor, mit és honnan rendeltem, sőt újrarendelhetem egy gombnyomással. Ez is nagyon szimpatikus funkció!

A rendeléstől számított 35 percen belül itt volt Roland hamburgerje és teljesen elégedetten eszegette.

foodpanda_mobilapp.jpg

Az oldalon hagyhatunk visszajelzést az étteremről.  Ami még külön jó, hogy mobiltelefonra is letölthető az ingyenes Foodpanda app az online alkalmazásboltokból, így mobilon át is kényelmesen rendelhetünk.

Nekem nagyon szimpatikus, összeszedett oldal benyomását keltette!

 


Szólj hozzá!

Címkék: teszt ajánló étel főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr95320700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása