Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Grillezés Szilvásváradon

2011.08.12. 11:04 nikicske

Grilleztem már idén is, mint minden nyáron, általában rácsra vagy tárcsára pakoltuk a húsokat, de most sikerült beújítani, az elkészítésben volt a másság.
Bepácoljuk a húst, olajba és fűszerekbe, hagyjuk legalább egy rövid kirándulás idejéig bent, azaz 2-3 órát. Majd jöjjön az újdonság, hisz eddig minden a megszokott módon történt. Fogjunk egy jó hosszú alufóliát és halmozzuk egymásra a következő hozzávalókat: alulra szalonna (jó zsíros, hogy ne tapadjon a fóliához), karikára vágott burgonya, hagyma karikák (lila és vörös is),  paradicsom karika és paprika majd jöhet a jó előre bepácolt hús szeletünk és a végére szintén karikára vágott krumpli megy. Most egy kis kézügyességgel feltekerjük, csak szét ne csússzon szét a kis csomagunk. Majd a vacsora megóvása érdekében még egy fóliába becsomagoljuk. Ha van elég csomagunk, akkor feltehetjük a parázsló szenes grill fölé, rácsra.

Szólj hozzá!

Címkék: grill csirkemell

A bejegyzés trackback címe:

https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr223148102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.