Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Pácolódás - minden téren

2012.07.06. 18:50 nikicske

Nem szívesen vagyok a konyhában amióta ez a tikkasztó hőség van, mivel a lakásban 30-32 fok van anélkül is, hogy a konyhában főznék. Inkább kint a szabadban ténykedem; bográcsozás, (kerti helyett-) erkélyes gillezések. Reggel bedobálom a húsokat a pácba vagy enyhén fűszerezem,…

Szólj hozzá!

Címkék: étel grill pác


Gyors és könnyű

2012.07.04. 08:40 nikicske

Hazaértünk a vidéki vakációból és összedobtam egy gyors és könnyű vacsorát abból, ami itthon maradt.4 szelet karajfél kg gomba1 csomag füstölt sajtkrém1 dl tejszín1 db póréhagymasó, bors, fűszerpaprikaA karajszeleteket kikloffolom, sóval, borssal és fűszerpaprikával…

Szólj hozzá!

Címkék: étel főétel


süti beállítások módosítása