Múlt héten azon szerencsés emberek egyike lehettem, akiket kisorsoltak tesztelőnek a Budai Gesztenyés étteremben. Mire nem jó a facebook?! :)
Bárki jelentkezhet emailen, le kell írni miért is jelentkezel és akár a következő héten Téged is kisorolhatnak, hogy elsőként kóstold meg a tavaszi ajánlatukat. Nagyon szimpatikus kezdeményezésnek tartom.
Mindenki elmondja vagy leírja a véleményét vacsora közben és még lehet meg is fogadják, volt már rá példa!
Végéhez közeledik a medvehagyma szezon, de sosem lehet belőle elég, így most még egy kis medvehagymával és készülnek és karalábéval készülnek.
Rettentő jókat ettünk, hat fogás volt, betekintettünk a konyhába és jókat beszélgettünk.
Nem vagyok egy nagy karalábés, sőt sosem ettem meg, oldalra kipiszkáltam. :) Itt viszont, hogy több fogásban is visszaköszönt, megkóstoltam - és egyáltalán nem is olyan rossz!!
Az est menüje:
Pácolt lazac medvehagymás sajtkrémmel és salátával
Magyaros karalábéleves daragaluskával
Csibegombócok tejszínes karalábéval, jázmin rizzsel
Rozé kacsamell parajos-medvehagymás polentával
Cigánypecsenye medvehagymás-burgonyás tésztával
Csokitorta kávéfagyival
Ittunk finom borokat és kaptunk Némethy Lászlótól -aki az étterem séfje- házi hurkát mustárhabbal. Rá kellett jönnöm, nagyon finom a mustárhab.
Az ételekről és a véleményeinket a GesztTeszt oldalon olvashatjátok vagy ki is próbálhatjátok a finom ételeket az étteremben!
Képek itt.