Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Pop György "kuckója" - Új-Budavár Étterem

2011.11.16. 23:58 nikicske

Pár hete nyílt meg az első kerületben az Új-Budavár étterem, melynek séfje Pop György. A neve ismerősen csenghet a fülünkben, már nálam is felbukkant és egyébként is..Az árak tekintetében egy kis ijedelmére adhat okot az első kerület, de tisztázzuk az elején, hogy ettől…

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló étterem


SuosVide Supreme - vagy mi is a szuvidálás

2011.11.15. 22:08 nikicske

A szó francia eredetű, jelentése: vákuum alatt. Nem újdonság a sousvide, hiszen az éttermek chefjei régóta használják, megkönnyíti a munkájukat. Most a háziasszonyokra is gondoltak és praktikus méretben is elérhetővé vált, egy kenyérsütő gépnél nem sokkal nagyobb a…

Szólj hozzá!

Címkék: teszt műhely


süti beállítások módosítása