Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Az autentikus osztrák Kaiserschmarren, azaz a Császármorzsa

2011.08.19. 08:34 nikicske

Az internet tele osztrákosnál osztrákosabb címmel ellátott receptekkel. Elkezdetem kutatni és Facebookon is kértem segítséget (onnan kaptam is két receptet, amit még mostanában ki fogok próbálni). Az interneten van darás és lisztes verzió, egyikben a cukrot az elején kell…

Szólj hozzá!

Címkék: császár desszert


Töltött paprika

2011.08.17. 10:26 nikicske

Már pár napja arra várok, mikor is lesz alkalmam készíteni egy jó töltött paprikát. Felkeltem már hajnalban, olyan meleg volt a lakásban. (Van ugyan a társasházban központi klíma, de ha nagy melegbe bekapcsolnák, még megterhelné a ház költségvetését, majd megy az…

Szólj hozzá!

Címkék: paradicsom főétel


süti beállítások módosítása