Már 2007 óta főzők, lassan a hobbyból munka lett. Ma már csak a gasztronómia teszi ki a mindennapjaimat. Új és régi éttermeket keresek fel, főzők, piacra és gasztro rendezvényekre járok és persze tanulok, tanulok az interneten más bloggerektől, néha főzőiskolákban és néha éttermek séfjeitől.



Friss topikok

  • vagodeszka: A körítés remek, tényleg hangulatos, igényes a hely, de sajnos az étkek nem mindig stimmelnek. Vis... (2014.06.23. 10:25) Központban a Központ Bisztró
  • tundrazuzmo (törölt): @Fecooka: Igazad van, tényleg pazarlás. Mi is a kanalas módszert részesítjük előnyben, mert már tú... (2013.07.01. 23:27) Nespresso variációk
  • Csokonai Vitéz Műhely: Imádom a kajafesztiválokat. Sajt, BBQ, pite, seafood...egyszerűen imádom. Csak végigmegy az ember ... (2013.06.03. 09:24) Gourmet fesztivál legjobbjai - ezt ne hagyd ki!
  • szilvi1960: brokkoli nálunk minden mennyiségben jöhet (2013.05.30. 13:07) Brokkoli krémleves
  • nikicske: Köszönöm!:) (2013.05.17. 12:53) Blog Születésnap!

Címkék

Branco Steak House

2011.05.16. 16:30 nikicske

Tegnap este szabadnapos lévén a Branco Steak Houset kerestük fel. Kicsit aggodtam, hogy nehéz lesz majd megfelelő ételt találnom, de sikerült jól kivágnom magam a helyzetből.
Itt ugye, mint már említettem, steak különlegességek vannak. Már lement a nagy vacsora hullám mire megérkeztünk, meghitt volt a hangulat, már csak pár ember vacsorázott. Kellemes hangulata van a helynek, igazi vadnyugati western feeling. Western ajtó fogad minket, a fa hajópadló ropog a lábunk alatt, a falakról árad az amerikai western hangulat. Sajnos a pincérek nem western stílusú ruhákban szolgálnak fel, de ez mit sem vesz el a hely hangulatából. Az étlap böngészése közben tanakodtam, hogy vajon mit is kéne enni, hogy ne rontsam el az egész napos diétámat, egy nehéz férfias steakkel. Csirkét mégse választhatok egy steakhouseban, végül egy cézár salátát választottam, amit nem csirkéből, hanem bélszíncsíkokkal készítettek el.

  

 A férfi véleménye:

Otthonos hely, még épp nem slampos, az egész napos aranyásás után kellemesen le lehet lazulni. Én balkánosan szeretem a steaket, markáns mártásokban, legyen az mustár vagy bors. Egyik ilyen borsos fogás a Little John, amit a bőven tejfölös, héjában sült krumplival tudok ajánlani. Egy falat mártással, egy a la nature, mert a steak maga is megér egy misét, így variálódnak az ízek, mint a csavaros fagyinál. A pácolás, sütés mindig tökéletes.
A lovat könnyű kipányvázni.



 

Sajnos a végén elcsábultam egy desszertre, mely a Buffalo bomba névre hallgat. Meleg palacsinta benne marcipán darabos vaniliafagylalt csokiöntettel. A kép magáért beszél.

Branco Steak House

Érd,  Balatoni út 13.
Tel.: 23/ 367-025

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló western étterem palacsinta steak

A bejegyzés trackback címe:

https://pisztacia.blog.hu/api/trackback/id/tr882908536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása